Mededeling: Openingstijden vrijdag 12 juli en Teambuilding activiteit

Beste klanten,

Wij willen u graag informeren over een aanstaande wijziging in onze openingstijden en een speciale activiteit voor ons team.

Gewijzigde openingstijden op Vrijdag 12 Juli

Op vrijdag 12 juli zullen onze werven open zijn tot 12:00 uur en de betoncentrales tot 11:00 uur. In de namiddag organiseren we een teambuildingactiviteit voor al onze medewerkers, gevolgd door het begin van de welverdiende bouwvakantie.

Teambuilding en bouwvakantie

In de namiddag van vrijdag 12 juli zetten we een teambuildingactiviteit op om onze medewerkers te bedanken voor hun harde werk en inzet. Na deze activiteit begint de bouwvakantie, waarin onze medewerkers kunnen genieten van een welverdiende rustperiode.

Openingstijden tijdens de bouwvakantie

In de week , van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli, zal alleen onze werf in Beerse geopend zijn. De openingstijden zijn als volgt:

  • Werf : Geopend van 6:00 uur tot 12:00 uur.
  • Betoncentrale : Geopend van 6:00 uur tot 11:00 uur.

We vragen onze klanten en partners om rekening te houden met deze aangepaste openingstijden en eventuele bestellingen of werkzaamheden hierop af te stemmen. Tijdens deze periode zullen er ook geen leveringen gebeuren van containers en of materialen.

Contact

Voor vragen of verdere informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice. info@adams-polendam.be  of 014/61 71 83 Wij staan klaar om u te helpen.

We danken u voor uw begrip en medewerking en wensen al onze medewerkers een fijne en ontspannen vakantie toe.